Estrenes

Núria Conangla surt de la pantalla per ballar

Presentem en primícia el nou clip de l'artista de La Garriga «Fuck Likes»

| 31/05/2021 a les 11:30h

Núria Conangla
Núria Conangla
Estrenem el nou senzill "Fuck Likes" de la polifacètica Núria Conangla, semifinalista del Concurs Sons de 2019, que ve acompanyat d’un videoclip i que gaudeix d'alguna pinzellada clàssica. Amb un estil funky-pop, la jove artista catalana vol mostrar, segons diu, l'exagerada dependència que generen les xarxes socials i les conseqüències que en poden derivar d'aquesta. Presentem en primícia el nou clip de Conangla, "Fuck Likes".


El tema, mesclat a Dept 17 Studio per Àlex Carretero i masteritzat a Sterling Sound per Chris Gehringer, és una invitació a ballar i a passar-ho bé, tot deixant de banda les pantalles i els dispositius mòbils. "Vida que plores quan els likes són el motiu", versa la cançó. A més, també fa referència a la dependència que estan creant les xarxes socials i el control que aquestes exerceixen sobre les persones. "No m'agrada gens la dependència que està creant en la gent, comptant 'quants likes té certa foto', o qui li 'ha fet like i qui no', 'qui ha mirat les teves stories', 'quantes visualitzacions té el vídeo'", explica Conangla a les seves xarxes socials.

La producció del tema ha anat a càrrec de Rispect Records, amb Iñaki Marquiegui, Joan Palà, Sisco Romero i Miki Tejero al capdavant. L'audiovisual que l'acompanya -dirigit pel mateix Tejero-, funciona de manera que l'artista intenta deslligar a una persona del seu mòbil per aconseguir que aquesta aixequi el cap, miri al seu voltant i connecti amb una altra persona, cara a cara.

Contingut relacionat

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Núria Conangla, La Garriga

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.