El santfeliuenc recull en un vídeo-resum el final de gira del seu primer disc

Un bon record de Ramon Mirabet

El dijous 19 de febrer el públic de la sala Apolo de Barcelona va acomiadar el disc Happy Days (Warner Music, 2013). Amb les entrades exhaurides, Ramon Mirabet va tancar la gira de presentació del seu primer treball amb la mirada posada en el segon, que té previst publicar a la tardor. Va ser una nit molt especial que el músic recorda amb un somriure i que ha volgut recollir en un vídeo resum que estrenem a EDR. 
Text: Sandra Tello. Fotos: Xavier Mercadé
"Jo no sóc gaire de fer fotos, i amb el pas del temps te'n penedeixes. Com que ara estic vivint coses molt maques, com ara poder tocar a l'Apolo, crec que és un bon record per quan sigui vell", explica Ramon Mirabet. Es tracta d'un regal que vol fer també al públic, que l'ha seguit des del principi, i que podeu veure en exclusiva a EDR: 
 

El mes de febrer va tancar gira, i des d'aleshores va començar a enregistrar el nou disc en un procés
que ha anat plantejant per etapes: “Al gener vam passar un mes a l’estudi. A l’abril hi hem estat dues setmanes més, i entre juny, juliol i setembre hi tornarem per acabar la gravació”, detalla. El segon àlbum l'està cuinant a foc lent i té clar que no el publicarà fins que no n'estigui del tot satisfet. Tot i això, calcula que serà a la tardor. 

El procés de gravació el du a terme als estudis Grabaciones Silvestres de Marc Parrot, que juntament amb el mateix Mirabet treballen en la producció, com en el cas del senzill que va presentar fa unes setmanes: "Home Is Where the Heart Is". "En l'aspecte musical en Marc m'ha ajudat molt, ell empenyia cap a un costat i jo cap a l'altre, i hem trobat un punt intermedi que crec que funciona molt bé". Pel que fa a la banda que l'acompanya, explica: “Tinc al costat els mateixos músics amb qui vaig començar aquesta aventura musical. M’agrada continuar amb els mateixos companys de viatge que van ser tan valents de seguir-me des del principi”. Ells són Josep Tutusaus (trombó), Marc Llurià (bateria), Sergio Fernández (guitarra), Mario Ruiz (percussió i veus), Oscar Farret (piano) i Jordi Mestres (contrabaix).