Estrenem l'audiovisual festiu de la banda menorquina

Pèl de Gall brinda el nou videoclip «Alçau els gots»

El quintet menorquí de rock festiu Pèl de Gall brinda el nou videoclip "Alçau els gots", un senzill que dedica a tots els seus seguidors i que estrenem en exclusiva. El tema s'inscriu dins del disc d'homenatge i agraïment al seu públic, A sa vostra salut, (RGB, 2020). Aquest quart treball discogràfic del grup compilarà 11 cançons inèdites i veurà la llum el proper 7 de febrer.
 
Text: Redacció. Fotos: Arxiu grup.


Al vídeo, seguim un noi que entra a un bar atapeït de gent atret per la festa que hi ha dins. A l'interior de l'establiment l'espera la música de Pèl de Gall amenitzant la concorreguda trobada: "Ara que es bar ja està petat farem una altra ronda", canta Francesc Pons, vocalista de la banda. La cançó convida a gaudir de la nit i a allargar la festa: "Ompliu ses vostres gerres i que aquesta nit no s'acabi mai", crida la lletra.

"Alçau els gots" se'ns presenta com un tema de celebració i hedonisme, de premiar el gaudi i agrair a tots els seguidors i públic de Pèl de Gall els anys de festa i música plegats. Un senzill que és mostra de l'essència del disc A sa vostra salut, que si bé estilísticament segueix l'estela dels anteriors àlbums, aposta per cançons més festives pensades per a un directe encara més dinàmic i animat.