Músics amb estrella i cuiners amb swing
Joan Roca i Gerard Quintana
Joan Roca i Gerard Quintana | Juan Miguel Morales
20/06/2018
Conversen un músic amb estrella i un cuiner amb swing
Músics i cuiners
Joan Rovira i Rosa Vallespí
Joan Rovira i Rosa Vallespí | Juan Miquel Morales
10/06/2017
Descobrim la vuitena conversa de 'Músics amb estrella i cuiners amb swing'
Cuiners i músics
Arnau Tordera i Vicent Guimerà
Arnau Tordera i Vicent Guimerà | Juan Miguel Morales
25/04/2017
Descobrim la setena conversa de "Músics amb estrella i cuiners amb swing"
Conversa gastromusical
Xarim Aresté i Marc Gascons
Xarim Aresté i Marc Gascons | Juan Miguel Morales
03/03/2017
Músics amb estrella i cuiners amb swing
04/02/2017
Nova conversa de 'Músics amb estrella i cuiners amb swing'
Cada mes a EDR i Enderrock.cat podeu llegir una de les entrevistes en profunditat entre músics de primera línia i cuiners amb estrella Michelin. Albert Pla i Xavier Sagristà es coneixen de fa anys i són amics. El cuiner diu, fent broma, que ell el va conèixer abans i que recorda que volia ser torero. 
14/01/2017
Descobrim la quarta conversa de 'músics amb estrella i cuiners amb swing'
Cada mes a EDR i Enderrock.cat podreu llegir una de les entrevistes en profunditat entre músics de primera línia i cuiners amb estrella Michelin. Quan Nandu Jubany va obrir el seu restaurant a Calldetenes, entre els primers clients que va tenir hi havia Carles Sabater i Pep Sala. Llavors es va començar a forjar una bona amistat que ha perdurat al llarg dels anys. Sala és un enamorat de la gastronomia i Jubany confessa la seva predilecció per una de les cançons de Sau: “Boig per tu”.
10/12/2016
La tercera conversa de 'Músics amb estrella i cuiners amb swing'
Cada mes a EDR i Enderrock.cat podreu llegir una de les entrevistes en profunditat entre músics de primera línia i cuiners amb estrella Michelin. L’any 2012 la xef Carme Ruscalleda va incloure a la carta un plat anomenat Roger Mas, que visualment era una reproducció del CD 'Roger Mas i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona' (Satélite K, 2012). Quatre anys més tard, es tornen a trobar.
05/11/2016
Ja pots llegir la segona conversa de 'Músics amb estrella i cuiners amb swing'
Enderrock.cat continua presentant cada més les entrevistes en profunditat entre músics de primera línia i cuiners amb estrella Michelin. Albert Adrià recorda que en els primers temps d'El Bulli el seu germà Ferran només tenia tres cassets al cotxe, de Supertramp, de Dire Straits, i d'El Último de la Fila. Sense televisió, sense ràdio i òbviament sense internet, aquells cassets van ser importants per als treballadors d'El Bulli.
Xavi Sarrià
Xavi Sarrià
El cantant valencià publica nova cançó i videoclip abans de la seva aturada indefinida | La gira prèvia a aquest comiat dels escenaris també duu el nom de «Música, ràbia i amor»
Imatge il·lustrativa
Sara Aminiyan
El concurs de Riells i Viabrea té oberta la seva convocatòria fins al 28 d'abril | La final del certamen se celebra l'11 de maig |El guanyador podrà fer una actuació remunerada en 500 euros i enregistrar un tema a Nan Mercader Estudi de Cardedeu
Els Amics de les Arts, un dels artistes programats del cicle
Els Amics de les Arts, un dels artistes programats del cicle | Juan Miguel Morales
El festival se celebra amb motiu del Dia Internacional dels Monuments i Lloc Històrics | Comptarà amb quatre espectacles a quatre llocs patrimonials plens d'història
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Cala Vento
Cala Vento | Arnau Elías
El duet empordanès Cala Vento s’ha fet amb el guardó a millor àlbum i a millor disc de rock |La cantant d’Elx Alba Reche, amb Baiuca, ha guanyat tres premis a millor cançó, millor gravació electrònica i millor producció |Renaldo & Clara i OKDW s’han fet amb els guardons a millor àlbum en català i millor disseny gràfic, respectivament |El saxofonista valencià Perico Sambeat ha guanyat el Premi MIN a millor àlbum de jazz
Lia Sampai
Lia Sampai | Joan Ibáñez
La cantautora barcelonina publica el tercer disc, 'Un delta fràgil'