El Trio Sekrets al Cicle d'Orgue de Collbató

El concert serà en el marc del Cicle d'Orgue de Collbató

| 08/04/2015 a les 14:59h

El Trio Sekrets arriba a Collbató amb un repertori de Purcell, Händel, Stanley i Telemann, per actuar en el marc del Cicle d'Orgue de Collbató. Després d'actuar a múltiples recitals d'orgue, seran a l'església de Sant Corneli per fer sonar un orgue Blancafort, que data del 1978.
Trio Sekrets Foto: Arxiu Trio Sekrets

El Trio Sekrets actuarà al Cicle d'Orgue de Collbató, organitzat per l'Associació Amics de l'Orgue de Collbató. Actuarà el diumenge 12 d'abril a l'església de Sant Corneli, amb l'orgue Blancafort, que data de l'any 1978.

Després de fer parada a nombrosos cicles d'orgue del país i de fora, la formació aterra a Collbató amb un repertori de Purcell, Händel, Stanley i Telemann. El Trio Sekrets actualment està format per la soprano Olga Miracle, el flautista Joan Codina i l'organista Joan Castillo, que poden presumir d'haver actuat amb alguns dels orgues històrics més emblemàtics d'arreu del territori. 

El repertori del trio, on l'orgue sempre té un paper destacat, està adaptat a l'instrument segons l'època de construcció i afinació, i per a aquesta ocasió ofereix un programa per a orgues afinats amb el la3 a 440 Hz, combinats amb traverso, flauta travessera moderna i flauta de bec, dels quals Joan Codina és especialista.

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz