'La rumba té molt poder'

El 27 de juliol Les Santes de Mataró acolliran una batalla rumbera amb més de 20 músics

| 04/05/2015 a les 21:00h

Fa una estona s'ha donat a conèixer la programació de Les Santes de Mataró, la festa major de la capital del Maresme. Entre totes les activitats, la rumba protagonitzarà la nit del proper 27 de juliol amb una batalla de rumbers batejada com La rumba té molt poder.
Cartell del concert 'La rumba té molt poder' 

El passeig del Callao, al costat de la platja, reunirà més d'una vintena de músics del gènere a l'escenari el dia de Les Santes, el 27 de juliol. Gairebé un any després de l'adéu al rei i mestre de la rumba, Peret, l'Ajuntament de Mataró en coordinació amb el Grup Enderrock proposen una vetllada a ritme de ventilador.

La rumba té molt poder és tot un desafiament, i és que els músics es posaran a prova entre ells en una batalla rumbera de versions. A una banda del ring hi haurà la banda liderada per Txarly Brown, Achilifunk Sound System, i a l'altra una formació de vuit intèrprets de la ciutat. Sota el nom de Mataró All Stars pujaran a l'escenari Rafalito Salazar (guitarra), Yumitus Hernández (piano), Jonathan Malla 'Petete' (baix), Joanet López (caixó), Johnny Salazar (bombo), Quino Béjar (congues), Suzi Ferrer (veus) i Georgina Blanch (veus).

Cada grup prepararà un repertori de versions per a tots els gustos, on no faltaran les adaptacions dels grans himnes de Peret i també temes de Ramonet, Gato Pérez, Ai Ai Ai, Los Amaya, etc. Les formacions tindran col·laboracions de luxe per a l'espectacle, algunes de les quals amb els mateixos intèrprets, que s'anunciaran properament.

Més música a Les Santes
La programació musical és un dels pilars de la festa major de Mataró. És el cas del concert de Sopa de Cabra al Parc Central (entrades a la venda en aquest enllaç) que ja s'havia anunciat fa mesos. Del 19 al 29 de juliol també passaran per la capital del Maresme: Buhos, La Pegatina, Blaumut, Teràpia de Shock, Projecte Mut, Els Catarres, Germà Negre i l'espectacle Ovidi Popular, 20 anys! amb les veus més emblemàtiques del folk dels Països Catalans. Trobareu el cartell complet al seu web.  
Arxivat a: Enderrock