50 anys de Serrat a l'Arts Santa Mònica

S'inaugura avui a les 19 h

| 02/06/2015 a les 07:00h

Joan Manuel Serrat compleix cinc dècades de trajectòria, i per celebrar-ho a l'Arts Santa Mònica s'establirà una exposició que repassa la carrera artística de l'emblemàtic cantant. Paral·lelament tindrà lloc el cicle Cantem Serrat, per on passaran Andreu RiféBruno Oro o Laura Simó & Francesc Burrull & Jordi Bonell, que marcaran el tret de sortida de l'exposició.

Joan Manuel Serrat. Foto: Arxiu


L'Arts Santa Mònica acollirà l'exposició "Serrat, 50 anys de cançons", un recull de les cinc dècades de trajectòria de l'artista, que reflectirà no només a través de la seva música, sinó també dels seus objectes personals, imatges, instruments musicals, discos, literatura i records de la història de l'arista.

A l'exposició es farà un repàs des del 1965, quan Radioscope va transmetre en directe un jove i desconegut Joan Manuel Serrat, que no ha aturat la seva carrera musical des de llavors. Des de temes tan emblemàtics com "Ella em deixa", el primer que va escriure, fins als mítics "Ara que tinc vint anys", "La tieta", "Paraules d'amor" o "Cançó de matinada" han perdurat fins als nostres dies, i han esdevingut cançons populars que formen part de la memòria col·lectiva. 

L'exposició estarà oberta fins al 13 de setembre i diversos músics aniran passant pel recinte per homenatjar el mític cantant, en el marc del cicle Cantem Serrat. Laura Simó & Francesc Burrull & Jordi Bonell van llançar el tret de sortida de l'exposició. Andreu Rifé hi serà el 5 de juny i Bruno Oro el 26 de juny. Salao, un grup flamenc i ball, interpretaran dues versions de Serrat especialment per al concert, i Maria Coma ho farà l'11 de juliol. 

Vols cantar Serrat?
La Fundació SGAE impulsa l'espai Cantem Serrat per a artistes i públic en el marc de l'exposició, s'habilitarà un espai els dies 6 i 27 de juny i 18 i 25 de juliol (de 18 h a 20 h) per tal que tothom manifesti l'ànima del cantautor que porta dins.
Arxivat a: Enderrock