El Festival Strenes obre la porta a noves propostes

La inscripció estarà oberta fins al 8 de desembre

| 07/11/2015 a les 06:59h

Girona acollirà del 2 al 24 d'abril del 2016 el Festival Strenes, que enguany celebrarà la quarta edició. Ja s'ha obert la convocatòria per inscriure les propostes artístiques que formaran part del cartell.
Pont de Pedra Foto: Jitka Erbenová

Cada any la primavera i l'estiu arriben carregats de novetats musicals. Un dels llocs del país on primer es pot gaudir en directe del que els grups han preparat a l'estudi al llarg del curs és el Festival Strenes. Enguany, el festival de nova generació es realitzarà del 2 al 24 d'abril a diferents espais de la ciutat de Girona. La convocatòria per inscriure-hi projectes romandrà oberta fins al dia 8 de desembre, i va dirigida a artistes i empreses de management. 

L'any passat l'organització va rebre més de 300 propostes, moltes de les quals van tocar al festival, que aplega anualment uns 20.000 espectadors. Alguns dels protagonistes de la darrera edició van ser artistes de la talla de Blaumut, Roger Mas o Joan Miquel Oliver, tot i que també hi havia lloc per als emergents: Ariana Abecasis, Anna Marbà o Leonmanso. Les instruccions per inscriure-s'hi es poden trobar al lloc web del festival.
Arxivat a: Enderrock, girona, festival strenes, festivals, 4a edició