Est Oest guanyen el 15è Sona 9

Roig! s'emporten el Premi Joventut, Coet el Premi Èxit i Lausana el Premi per Votació Popular

| 10/11/2015 a les 22:57h
Arxivat a: Enderrock, sona 9 2015, coet, est oest, roig!, lausana, sala apolo, barcelona
En una final en directe molt competida, celebrada a la sala Apolo de Barcelona, la formació osonenca Est Oest s'ha emportat el primer premi del Sona 9 2015.

Foto de família dels finalistes del Sona 9 2015. Foto: Carles Rodríguez


Davant un nombrós públic format per amics, familiars i curiosos, Est Oest han guanyat el Sona 9 2015 en una final celebrada aquest dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.


Est Oest. Foto: Carles Rodríguez

El Premi Sona 9 suposa per als guanyadors l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional, la portada de la revista Enderrock de l'agost del 2016 i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic, a més d'un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.


Roig!. Foto: Carles Rodríguez

El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona 9, ha estat per a Roig!, que ha obtingut com a premi l'enregistrament en un estudi professional i edició digital d'un EP amb 4 cançons, una minigira de 3 concerts remunerats per Catalunya i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.


Coet. Foto: Carles Rodríguez

El Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat per al grup Coet, i consta de: 
enregistrament en un estudi professional, edició digital d'un EP amb 4 cançons i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.


Est Oest. Foto: Carles Rodríguez

També s'ha entregat el Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del Sona 9. Aquest premi se l'ha endut la formació Lausana, i consta de 1.000 euros en material musical, una actuació al festival Canet Rock i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.