Lax'n'Busto en simfònic al Festival del Mil·lenni

Els vendrellencs i Macaco se sumen al cartell de la 17a edició del festival barceloní

| 04/12/2015 a les 14:59h

Un dels directes més especials que conté la discografia de Lax'n'Busto és Simfònic (RGB Suports, 2010), una revisió de les seves cançons acompanyats de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà sota la direcció de Joan Albert Amargós. Al costat d'una formació simfònica, trauran la pols d'aquell repertori màgic el proper 29 de desembre al Palau de la Música Catalana. 
Lax'n'Busto. Foto: Arxiu Enderrock

El Festival del Mil·lenni va anunciar bona part de la programació amb l'anunci del doble concert de final de gira de Joan Dausà, Paco Ibáñez, Roger Mas i Joan Miquel Oliver com a representants dels Països Catalans. En la 17a edició, també s'hi sumen el barceloní Macaco i els vendrellencs Lax'n'Busto.

En el cas del quintet de rock català, reviuran el disc Simfònic (RGB Suports, 2010) sota la mateixa batuta de fa cinc anys de Joan Albert Amargós. El director es posarà al capdavant d'una orquestra simfònica per interpretar una selecció on no faltaran clàssics com "Llença't", "La meva terra és el mar", "Que boig el món" o "Les nits del Liceu". Però la nit del 29 de desembre seran a un altre dels temples musicals de casa nostra, el Palau de la Música Catalana. 

Pel que fa a Macaco, haurem d'esperar fins al 20 d'abril de l'any vinent. El barceloní presentarà a la sala Barts el seu darrer treball, Historias tattoadas (Sony Music, 2015), un viatge mestís des de les aigües mediterrànies fins al Carib de ritmes més llatins. 
Arxivat a: Enderrock, lax'n'busto, barcelona, mil·lenni, festivals, macaco