Els millors de l'any a Enderrock TV

L'espai musical televisiu fa vacances del 25 de desembre al 6 de gener

| 21/12/2015 a les 17:00h

Aquesta setmana serà més curta a Enderrock TV i serà la darrera de l'any, perquè a partir del 25 de desembre marxem de vacances fins al 6 de gener. Dilluns Roger Canals, dimarts Sommeliers, dimecres Tàrraco Surfers i dijous Jordi Pèlach acomiadaran el 2015. A més, aquestes festes s'emetrà un programa especial d'Enderrock TV que recull els millors clips del 2015. 
 Tàrraco Surfers. Foto: Arxiu del grup

El cantautor Roger Canals s'acompanya d'una companyia per presentar un projecte musical familiar batejat com a Cia Roger Canals. Aquest dilluns presentarà "Un dia'n'swing", música, dansa i espectacle! Amb el seu primer disc, Quinze d'abril (Temps Record), sota el braç, el quintet de pop clàssic Sommeliers torna dimarts a l'espai musical per fer balanç del seu debut i interpretarà "Lux". 

A Enderrock TV ens anticipem i celebrarem el dia de Nadal dimecres 23, i és que Tàrraco Surfers, el grup de surf instrumental liderat per Joan Reig (Els Pets), interpretarà "25 de desembre", un tastet de la seva proposta rockera per celebrar les festes nadalenques. Per tancar l'any, el cantautor Jordi Pèlach presentarà el seu darrer disc, La cambra freda (autoeditat), i interpretarà la cançó "La redempció". 

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, es pot veure en una vintena de televisions locals associades a La Xarxa.

Especial Enderrock TV 
La periodista del programa musical Elisenda Soriguera conduirà una emissió especial que farà balanç dels millors videoclips del 2015. L'especial Enderrock TV repassarà al llarg de dues hores una trentena de clips de grups dels Països Catalans: Sopa de Cabra, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Gemma Humet, Òscar Briz, Sommeliers, Nyandú, Pantaleó, Aspencat, Tàrraco Surfers, Inspira, Trau, Joan Miquel Oliver, Blaumut, Ivette Nadal, Roger Mas i Els Amics de les Arts, entre altres.

El programa especial s'emetrà a El Punt Avui TV la nit del 24 de desembre a les 20.30 h i es reemetrà el 31 de desembre a les 21 h i a les 2 h de la matinada, i el dia 1 de gener a les 19.30 h.
Arxivat a: Enderrock, el punt avui tv, jordi pèlach, tàrraco surfers, sommeliers, roger canals, enderrock tv, la xarxa, videoclips, clips