Lluís Llach presenta el VIII Terra i Cultura

El divendres 15 el gironí inaugurarà el cicle barceloní amb la vetllada del certamen de música i poesia

| 08/01/2016 a les 15:00h

S'acosta la nova temporada del Born de Cançons i, com l'any passat, el primer concert de l'any el protagonitzaran els finalistes del Terra i Cultura. Impulsat pel Celler Vall Llach, Lluís Llach serà l'amfitrió de la vetllada de música, poesia i vi. Aquest mes també actuaran al cicle barceloní Guillem Roma i Jordi Guerrero
Lluís Llach. Foto: Juan Miguel Morales

La segona temporada del Born de Cançons inclourà 18 concerts de música moderna i jazz català, en un cartell que concilia les cançons amb els vins al llarg del primer semestre de l'any. El cicle organitzat pel Born Centre Cultural amb direcció artística d'Enderrock i el Taller de Músics programa cada mes tres artistes de pop, cançó i jazz amb un tast dels cellers de les DO catalanes. Com a novetat, la programació es complementa amb el nou cicle Bornet de Cançons, que ofereix un concert infantil per a públic familiar, cada primer diumenge de mes al migdia. 

Lluís Llach presenta el Terra i Cultura
Divendres 15 de gener a les 20 h
El celler Vall Llach impulsa des de fa vuit edicions el certamen de música i poesia Terra i Cultura. Un jurat especialitzat escull els millors poemes musicats d'autors catalans de l'any. El cantautor valencià Bertomeu va guanyar la VIII edició amb la seva adaptació de "Els amants" de Vicent Andrés Estellés, i ell juntament amb els finalistes (Bikimel, Ismael Clark, Borja Penalba amb Mire Vives i Xavi Múrcia) seran els protagonistes de la primera nit del Born de Cançons 2016. Enguany, la vetllada estarà conduïda per Lluís Llach, amfitrió de la cita i propietari del celler de Porrera. 

Guillem Roma i amics
Dijous 21 de gener a les 20 h
L'osonenc Guillem Roma és un músic inquiet i ple d'energia. El pop i el folk festegen des de la música balcànica fins als ritmes mexicans al seu projecte personal, que arrodoneix acompanyat de la Camping Band Orchestra, una banda variable de músics companys i sobretot amics seus. Al Born repassarà les cançons de la seva discografia en una actuació plena de moviment. Tal com diu la seva cançó: "Let's Dance"!



El tast flamenc al Cafè Jazz
El Taller de Músics proposa cada mes una descoberta que pren per nom Cafè Jazz però no es tanca a cap estil musical. El dissabte 16 de gener a les 20 h el guitarrista flamenc Jordi Guerrero presentarà Egonáutica, un espectacle de música i dansa des d'una mirada contemporània: dues guitarres, percussió i veu a mercè d'un flamenc del segle XXI. 

Les entrades ja estan disponibles a través d'aquest enllaç a un preu de 10 euros (15 a taquilla). Els concerts del Cafè Jazz són gratuïts. 
Arxivat a: Enderrock, guillem roma, terra i cultura, lluís llach, born centre cultural, born cc, barcelona, born de cançons, jordi guerrero