Cançons d'indrets únics

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach publicaran un nou disc al llarg de l'any

| 13/02/2016 a les 07:00h

El primer videoclip d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, "Monotonía", llança el tret de sortida al seu futur primer disc. Per escoltar-lo sencer haurem d'esperar, i és que el duet anirà publicant de mica en mica les cançons en EP, enregistrades en diferents espais d'acústica especial.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach. Foto: Arxiu Enderrock


El duet presenta una proposta del tot artesanal, i és que elles mateixes elaboren els vídeos i la portada de l'àlbum (realitzats per Vinardell). Anteriorment havien participat en grups com Cheb Balowski i Las Migas, però juntes emprenen un nou camí que es mou entre el flamenc, la cobla i la cançó més melòdica; una delícia per als sentits.

Una antiga fàbrica de paracaigudes de Premià de Mar és l'escenari de "Monotonía", una cançó escrita per Isabelle Laudenbach (guitarra) amb lletra de la poetessa i escriptora argentina Alfonsina Storni. "L'eco dels grans espais buits de la fàbrica es colava pels micros", expliquen. Allà van assajar i hi van gravar la veu i la guitarra, així com el ball d'Isabel Vinardell (veu). 

Aquesta cançó és la primera referència del duet. Arriba de la mà d'una versió de la cantant Lhasa de Sela, "Pa llegar a tu lado" (la podeu escoltar a la plataforma Soundcloud), i ha estat gravada a Salnitre, a la muntanya de Montserrat.


Arxivat a: Enderrock, isabella laudenbach, isabel vinardell, cançó