Oques Grasses, Macaco i Gossos al Petits Camaleons

Gairebé una cinquantena de grups actuaran a la cinquena edició del festival familiar

| 18/05/2016 a les 14:59h

El festival santcugatenc per a nens i nenes Petits Camaleons prepara una edició de luxe per celebrar 5 anys. Hi ha més concerts que mai, concentrats els dies 1 i 2 d'octubre amb artistes com Sopa de Cabra, Quimi Portet, Macaco, Oques Grasses i Gossos
Hora de Joglar. Foto: Arxiu del grup

46 grups i 103 concerts són les coordenades per a la cinquena edició del Petits Camaleons. El festival de música familiar de Sant Cugat del Vallès amplia la programació, incorpora nous escenaris i els espais de gastronomia, més signatures de discos i rodes de premsa amb l'equip del programa televisiu InfoK, així com les activitats destinades a nadons per als dies 1 i 2 d'octubre.

Els concerts tenen una durada de 30 minuts amb la música a un volum adequat per als petits i petites tastaolletes musicals en potència. La llista d'actuacions és molt extensa i conté un ventall d'artistes del panorama català consolidats i veus emergents: Animal, Oques Grasses, Ramon Mirabet, Obeses, el tribut Tornem a Sau amb Pep Sala, Gossos, Sopa de Cabra, Quimi Portet, Miquel del Roig, Quart Primera, The Penguins, Macaco, Pau Alabajos, Hora de Joglar, entre molts altres. Aquí podeu consultar el cartell complet. 

Els gironins Sopa de Cabra obriran el festival el 30 de setembre, amb un concert obert al públic general, i també formaran part de la cinquena edició amb actuacions per als més menuts.

Els abonaments del festival es posaran a la venda a partir del proper 24 de maig. 
Arxivat a: Enderrock, festival infantil, petit camaleo, sant cugat del vallés, cartell