Funkystep & The Sey Sisters a la conquesta del primer disc

Nou àlbum al setembre

| 06/06/2016 a les 07:00h

Després de deu anys als escenaris, Funkystep & The Sey Sisters fan un salt endavant en la seva trajectòria i es tanquen a l'estudi per enregistrar el seu primer disc, una remesa de cançons de música negra que sortirà a la llum al setembre.

The Sey Sisters. Foto: Arnau Oriols

The Sey Sisters són un trio d'afrocatalanes que ja fa més de deu anys que s'enfila als escenaris a ritme de soul i funk. Les tres impressionants veus negres s'acompanyen de Funkystep des de fa una dècada, combinada amb la seva carrera en solitari, i ara han decidit gravar el seu primer disc, que sortirà a la venda el mes de setembre. 
 
Funkystep & The Sey Sisters ja han entrat als estudis Sol de Sants per gravar el disc, escrit de manera coral per a tots els membres de la banda. A més, els acompanya el nord-americà Mike Mariconda. 

La formació ha engegat una campanya de micromecenatge per poder finançar el treball discogràfic. Les recompenses que poden obtenir els micromecenes inclouen des de l'edició del disc en físic i digital fins a marxandatge amb la nova imatge del grup o concerts privats i exclusius. A continuació podeu veure un vídeo on els protagonistes expliquen més detalls de la nova fita musical: 

Arxivat a: Enderrock, nou disc, micromecenatge, the sey sisters