Möndo Loco i Sílvia Comes a Enderrock TV

Més grups: Doctor Prats, Still Morris i The Penguins

| 06/06/2016 a les 15:00h

Enderrock TV convida a la petita pantalla cada setmana de dilluns a divendres cinc grups o solistes dels Països Catalans. Aquests dies arriben d'arreu del territori: els vallesans Doctor Prats, des del Prat de Llobregat Sílvia Comes, el mallorquí Still Morris, els lleidatans Möndo Loco i els santfeliuencs The Penguins.
Möndo Loco. Foto: Arxiu del grup 

Dilluns tribal. Doctor Prats són els protagonistes de la portada del mes de juny de la revista i també encenten la setmana musical. A Enderrock TV interpretaran "No t'encantis", cançó inclosa al segon disc, Aham Sigah (Música Global, 2016). La ruta festivalera de Doctor Prats farà parada al Clòwnia, l'Acampada Jove i el Musik'n'viu, entre altres. 

Dimarts decisiu. Sílvia Comes musica poemes de Gloria Fuertes al seu nou disc. En directe, la cantautora del Prat de Llobregat n'interpretarà una mostra, "Decidim".

Dimecres illenc. Un bon dia el músic mallorquí Still Morris va decidir deixar la feina de banquer per agafar la guitarra i enregistrar en anglès tres discos. Però enguany ha debutat en català amb Accés obert (DiscMedi Blau, 2016). Per al programa musical cantarà "Et bull la sang". 

Dijous esbojarrat. Amb la cançó "El gran salto" arriba des de Ponent Möndo Loco, una banda mestissa. Després dels treballs On Fire (autoeditat, 2013) i Giramondo (autoeditat, 2014), recentment han publicat un nou EP titulat Aire Fresco (autoeditat, 2016). 

Divendres familiar. Per tancar la setmana, The Penguins presentaran un tast del tercer espectacle de música jamaicana i familiar Reggae per xics. La formació santfeliuenca està de doble aniversari amb els cinc anys del projecte i deu anys de la banda. A Enderrock TV donaran la benvinguda al cap de setmana tot cantant "Les bananes". 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, sílvia comes, möndo loco, still morris, reggae per xics, enderrock Tv, doctor prats