Blackcelona, el "groove" de Gràcia

Santo Machango, Flamingo Tours i Soweto actuaran a la Gràcia Funk & Soul Party

| 02/08/2016 a les 15:00h

Blackcelona, la plataforma de promoció i difusió dels grups de música negra de Barcelona, torna a organitzar concerts per les Festes de Gràcia d'enguany. Santo Machango, Flamingo Tours i Soweto oferiraran el groove més pur de la festa major. 

Flamingo Tours. Foto: Noemí Elias


La Plaça Rovira i Trias de Gràcia acollirà els dos concerts de música negra organitzats per Blackcelona. Aquesta plataforma va néixer el 2012 amb la intenció de fer promoció i difusió dels grups de soul, funk, latin-jazz o boogaloo de la capital catalana, enfocada sobretot al públic proper al gènere. És el quart any que la plataforma alternativa organitza la Blackcelona Rovira Experience de les festes del barri de Gràcia.

La Gràcia Funk & Soul Party començarà el dijous 18 d'agost amb el combo Santo Machango a les 23 h, un concert de funk, rock i hip-hop. Els barcelonins (tot i que hi ha membres de Colòmbia i Gran Canària) presentaran el seu segon disc Mojo (Kasba Music, 2015). Tot seguit tancaran la nit els Blackcelona Sound Selectors, que oferiran una sessió de soul, rythm & blues, funk i boogaloo

L'endemà a la mateixa hora actuaran els veterans veïns de Gràcia Soweto, que barregen ska-soul i rocksteady per acabar oferint el seu estil personal de la música jamaicana. Flamingo Tours, liderats pel terratrèmol Myriam Swanson presentaran el seu últim treball anomenat Right on Time (Glaciar Music, 2015), i tancaran la nit Blackcelona amb el seu còctel de rhythm & blues, soul i rock & roll.

Arxivat a: Enderrock, funk, soul, blackcelona, jazz, música negra