Namina i la rendició al desig

Estrenem "Wet", videoclip del seu àlbum 'Ígnia'

| 08/12/2016 a les 15:00h

Ja fa dos anys del debut Orlando (Microscopi, 2014) de la cantant catalanobrasilera Namina. El passat mes de setembre l'artista va publicar el segon llarga durada, Ígnia (Microscopi, 2016), i ara presenta el clip de la cançó "Wet".
Namina. Foto: Xavier Minguella

"Wet" va ser la guspira que va encendre Ígnia (Microscopi, 2016). "Parla de la rendició al desig. Llevar-se la roba, les màscares i les armadures; mirar-se al mirall i encarar les llums i les ombres. És un dels elements líquids del disc. El videoclip s'ha rodat en una estada al Centre d'Art i Natura de Farrera durant la tardor. Pinzellades dels paratges i peus i mans que interaccionen amb el medi del Pallars, il·lustren a ritme de batec una de les novetats més atrevides del nou disc", valora Namina  sobre el videoclip.

L'artista va presentar fa pocs mesos el seu darrer projecte, Ígnia, un disc amb deu cançons vertebrades per un eix: els elements, que conflueixen en un lloc comú, el cor obert. I és que l'àlbum és alhora catàrquic i visceral, amb cançons que naveguen entre el xiuxiueig a l’orella i el crit i, més enllà d’estils i etiquetes, representen el màxim exponent de l’eclecticisme.


Arxivat a: Enderrock, namina, clip