Glosa a Sant Quirze del Vallès

La 3a Mostra de Cançó Improvisada de les Glosadores de la Serra, el 17 de maig

| 05/05/2014 a les 06:59h

El 17 de maig tindrà lloc la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès (plaça de Sant Anselm, 18.30 h). Enguany hi participan glosadors com Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Ramon de Cervera i Sílvia Ampolla.
Carles Belda i Ferriol Macip

La 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, del Casal Social Autogestionat La Impremta, i l'Ajuntament de Sant Quirze, amb les col·laboracions de Cor de Carxofa, la Cooperativa de Consum Galliners, la Trinxera de Galliners i el Grup d'Investigació Història de Sant Quirze.
La trobada començarà amb la participació de l'Institut de Sant Quirze i de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell, que aportaran el seu granet de sorra a la Mostra Juvenil de Cançó Improvisada. Posteriorment la mostra seguirà amb glosadors d'arreu del territori català com el cantant berguedà Titot, la vallesana Mireia Mena, l'aranès Ferriol Macip, la barcelonina Laia Pedrol, Ramon de Cervera i l'ebrenca Sílvia Ampolla, acompanyats pels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.
Després de les actuacions hi haurà un sopar amb sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la Mostra i tot aquell que s'animi a cantar.
Per a més informació podeu consultar el web de Cor de Carxofa.
Arxivat a: Sons de la mediterrània