Amanida i Korrontzi, al desFOLCa't!

El 21 de juny a Calaf

| 02/06/2014 a les 15:00h

La 23a edició del Festival de Música Popular i Tradicional desFOLCa't! se celebrarà a Calaf el dissabte 21 de juny. Ja s'ha fet públic el cartell, que inclou activitats diverses relacionades amb la música popular i les actuacions de Korrontzi, Amanida, Gose, Verdcel, Gigi de Nissa i Meritxell Gené, entre d'altres.

Amanida


Comença una nova edició del desFOLCa't! a Calaf. El Festival de Música Popular i Tradicional celebra la 23a edició i ho fa amb les actuacions d'algunes de les principals figures del territori català i internacional amb músiques tradicionals i populars de tall tradicional.
La programació començarà al matí per al públic infantil amb l'actuació de Samfaina de Colors (11.30 h a la plaça dels Arbres). A la tarda actuarà el grup de jazz dels anys vint New Orleans Pussycats (18 h a la Carpa Bar Canet). A partir de les 22 h a la plaça dels Arbres hi haurà una mostra de solistes a càrrec del grup d'influències modernes amb arrels mediterrànies Verdcel, la cantautora lleidatana Meritxell Gené, el grup finalista del 5è concurs Sons de la Mediterrània Krregades de Romanços i el grup de sons balcànics i música gitana Assabè.
La nit seguirà amb els concerts del grup català Amanida, que fa més de deu anys que recorre els escenaris interpretant música d’arrel mediterrània (23.30 h a la plaça dels Arbres); el grup occità liderat per Louis Pastorelli, Gigi de Nissa (00 h al Pub Skandol), la banda valenciana Trocamba Matanusca (01 h a la Carpa Bar Canet), el grup de sons ancestrals i tradicionals bascos Korrontzi (01.30 h a la plaça dels Arbres) i, finalment, els també bascos Gose (03.30 h a la plaça dels Arbres).

Bastons i glosa
Com ja és habitual al desFOLCa't!, el festival no només ofereix concerts, sinó que també inclou algunes activitats com la trobada de colles bastoneres, el concurs de cançó improvisada i un sopar popular.
Arxivat a: Sons de la mediterrània