Onades per rumba

Pep Lladó, a Tradicionàrius a Ràdio 4

| 08/05/2015 a les 14:50h

És una de les personalitats més fecundes i decisives de la rumba catalana de les darreres dècades. Ha explorat camins nous per aquest gènere amb tota mena de projectes, i el seu darrer treball té un relaxat to ambiental. Pep Lladó serà el protagonista aquest 9 de maig a Tradicionàrius a Ràdio 4.


Del mestratge vital de Gato Pérez i la feina amb els Ai Ai Ai a les populars cançons de Les Tres Bessones i d'un disc absolutament corprenedor com Andar contigo. Rumbas para Loli (Sota la Palmera, 2013) a la producció d'altres artistes amb el seu segell discogràfic i el seu estudi: el músic d'Argentona Pep Lladó treballa en molts fronts, però sempre deixa el seu toc personal en tot el que fa.

Coincidint amb la publicació del seu darrer disc, Terracelimar (Sota la Palmera, 2015), on assaja sonoritats rumberes embolcallades en textures ambientals i electròniques i on evoca paisatges serens, Lladó passarà aquest dissabte 9 de maig pels micròfons del programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per exposar la seva visió de la rumba i la seva filosofia musical i vital en una llarga entrevista.



Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Pep Lladó, electrònica, Rumba, Terracelimar