Patum jazzística al CAT

El Manel Camp Quartet i la banda Ricard Cuadra adapten les 'suites' de la Patum

| 28/05/2015 a les 06:59h

Com cada any, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia allotjarà un preàmbul musical de la festa de la Patum. Serà aquest dijous 28 de maig: la Banda Memorial de Ricard Cuadra i el Manel Camp Quartet actuaran en un recital previ als actes del Corpus, únic a Catalunya i molt especial. 

Manel Camp

La Patum engega amb un concert a la seu barcelonina del Tradicionàrius. L'escenari del CAT acollirà aquest dijous 28 de maig a les 21 h un recital on la Banda Memorial de Ricard Cuadra i el Manel Camp Quartet delectaran el públic. És un esdeveniment especial i únic a tot Catalunya, organitzat abans dels actes del cap de setmana de Corpus, i amb el qual també es vol oferir un recital basat en les suites musicals de la festivitat per excel·lència de Berga.

El convidat especial de la nit és el pianista i compositor manresà Manel Camp, que arribarà acompanyat per Horacio Fumero al contrabaix, Matthew Simon a la trompeta i Lluís Ribalta a la bateria. Els músics gaudeixen d'una llarga trajectòria per escenaris catalans, espanyols i internacionals. Tots formen un quartet consolidat i amb una bona sintonia que saben transmetre al públic tan bon punt pugen a escena. El repertori que interpretaran estarà format per reinterpretacions i adaptacions en clau de jazz de peces mítiques de la Patum, juntament amb composicions del mateix Camp

L'objectiu de l'espectacle té certa complexitat. No és gens fàcil saber combinar i equilibrar tots els arranjaments, tots els canvis que aquest quartet ha realitzat en peces tradicionals com són les suites de la Patum. De tota manera, la connexió i la bona sintonia entre els consolidats intèrprets és evident, i això juga a favor seu. 

El concert serà gratuït per als amics del Centre Artesà Tradicionàrius, i la resta d'assistents podeu adquirir les entrades mitjançant el següent enllaç. Dissabte 30 de maig es realitzarà una segona sessió d'aquest mateix concert a Berga, concretament a la plaça de Sant Pere. Les localitats per a aquesta cita es podran adquirir el mateix dia de la celebració. 
 




Arxivat a: Sons de la mediterrània, Banda Memorial de Ricard Cuadra, Manel Camp, La Patum, Berga