Falles a Alós

Segona edició de les Falles de Sant Pere a Alós

| 23/06/2015 a les 06:59h

L'Associació Alós Cultural ha presentat la segona edició de les seves Falles, que tindran lloc el proper 4 de juliol. Després de la recuperació l'any passat, les Falles de Sant Pere sembla que han vingut per quedar-se. A part de la baixada s'han organitzat tallers i diverses actuacions musicals. 
La Portàtil FM

El proper dia 4 de juliol tindrà lloc la segona edició de les Falles d'Alós d'Isil. La localitat de l'Alt Àneu va recuperar aquesta tradició l'any passat després de 65 anys sense organitzar-la. L'Associació Alós Cultural ha estat l'encarregada de recuperar-la i organitzar-la. 

Les activitats començaran el dia anterior, divendres 3, amb una ballada a la plaça d'Alós. El dissabte al migdia hi haurà la pujada al Pago, lloc on s'inicia la baixada de la nit i on hi ha les falles plantades. Les activitats musicals del dissabte començaran a la tarda amb una taller de cançó improvisada a càrrec de l'Associació Cor de Carxofa. En acabar, Òscar Vidal impartirà un taller de balls populars de la mateixa localitat d'Alós.

A partir de les 20 h començarà la pujada per a l'encesa i baixada de les Falles, seguida de la ballada popular. A continuació començaran les actuacions musicals amb la cançó improvisada dels membres de Cor de Carxofa. Tot seguit el carismàtic grup La Portàtil FM oferirà un gran ball de músiques tradicionals. Tancaran la nit el trio Morena i la seva peculiar manera d'entendre les versions, la tradipatxanga, la cirereta festiva per a una gran jornada de recuperació de tradicions.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Alós Cultural, Falles d'Alós