Cordes al vent

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach actuen al CAT

| 07/06/2015 a les 06:59h

La cantant Isabel Vinardell i la guitarrista Isabelle Laudenbach actuaran al CAT el proper 20 de juny a les 22.30 h per presentar el seu nou projecte, Cuerdas al aire. Ho faran al costat d'un quartet de cordes format per Pere Bardagí i Sergi Claret als violins, Joan Felix a la viola i Sylvie Reverdy al xel·lo. 


Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach amb el quartet de corda


Isabel Vinardell
i Isabelle Laudenbach estrenaran el proper dissabte 20 de juny al Centre Artesà Tradicionarius Cuerdas al aire, el seu projecte en col·laboració amb un quartet de corda en la que, de moment, serà la seva única data a Barcelona. 

Les dues Isabels van decidir formar aquest duo després de molts anys de trajectòries paral·leles. Vinardell va començar la seva carrera el 2001 formant part de Cheb Balowski, amb qui va rodar per mitja Europa i part d'Àsia i de l'Àfrica. Ha format part d'altres formacions importants com Alkut, i ha participat en discos de gent com Calima i en espectacles internacionals com Volver 2 al Japó. Fa deu anys va muntar la seva pròpia escola de dansa i ha coreografiat diversos espectacles arreu del món com Tácata o el Watershow de Yeni Hayat a l'Azerbaijan. Laudenbach, parisenca de naixement, es va formar com a guitarrista de flamenc a l'Esmuc i va ser membre fundadora de Las Migas, amb qui va actuar fins al 2013. Ha musicat alguns documentals i col·laborat amb grans noms del flamenc com Carmen Corpas o Alba Carmona, entre altres, i ha realitzat la música d'espectacles per a altres disciplines com el trapezi.

Deprés d'actuar com a duo, des del 2014 han decidit ampliar la sonoritat del seu projecte afegint-hi un quartet de corda format per Pere Bardagí i Sergi Claret als violins, Joan Felix a la viola i Sylvie Reverdy al xel·lo, amb arranjaments propis i de Joan Albert Amargós i Jack Tarradellas, que han proporcionat una nova sonoritat al seu repertori. De moment és l'única data programada en aquest format, així que els interessats no poden deixar escapar aquesta oportunitat. Més informació aquí.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Isabelle Laudenbach, CAT, Isabel Vinardell