Marxa a la manxa

Circ en Manxa és un nou festival dedicat a l'acordió

| 17/06/2015 a les 06:59h

L'Associacó d'Acordionistes Diatònics dels Països Catalans, La Diatònica, celebra el desè aniversari i per commemorar-ho ha decidit organitzar un festival que s'anomenarà Circ en Manxa. Serà els propers dies 19, 20 i 21 de juny a les instal·lacions que el Circ Cric té a Sant Esteve de Palautordera.
La Troba Kung-Fú torna al Circ Cric com cada solstici Foto: Andreu Doz

L'associació La Diatònica va néixer fa deu anys quan La Vallesana, l'associació matriu, es va començar a estendre arreu dels Països Catalans. Són deu anys d'activitat i experiència que ara volen plasmar en l'organització d'un nou festival per a la difusió i gaudi de l'acordió. Per fer-ho han decidit unir els acordions amb la màgia del Circ Cric, i han batejat el projecte amb el nom de Circ en Manxa. Serà els propers 19, 20 i 21 de juny a les instal·lacions del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera.

El tret de sortida és el divendres 19 de juny amb l'espectacle que ha preparat La Troba Kung-Fú juntament amb el Circ Cric, on també participaran els acordionistes de La Diatònica.

El gruix de les actuacions tindrà lloc el dissabte 20 de juny, i és que s'ha convocat tot un seguit d'artistes de circ que en els seus espectacles actuen acompanyats de l'acordió, noms a destacar com Cuncurulla - Circ de Taula, Margot i el Conjunt Ictineu, Pol Aumedes, El Cabaret, amb un espectacle creat expressament per al festival, i els Di-Atòmik Astres Band, uns all stars del diatònic units per a l'ocasió i que tancaran la nit del dissabte. 

L'últim dia del festival serà el torn de Tortell Poltrona i el Circ Cric, que presentaran l'espectacle Bemoll sostingut acompanyats pels acordions de La Diatònica. Punt final per al Circ en Manxa, la gran festa per celebrar els deu anys de manxades de l'associació La Diatònica. 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circ en Manxa, Circ Cric, La Diatònica