Les finalistes del Concurs Sons a Enderrock TV

De dilluns a dijous passaran pel plató televisiu a presentar les seves propostes

| 07/09/2015 a les 06:59h

D'aquí a poc més d'un mes se sabrà el veredicte final, i és que el dijous 15 de setembre la Fira Mediterrània de Manresa esdevindrà l'escenari del desenllaç del VIII Concurs Sons. Per conèixer les quatre bandes que hi actuaran, aquesta setmana ens visiten a Enderrock TV: Les Anxovetes, Àngela Furquet, Roba Estesa i Xaluq.

Finalistes Concurs Sons 2015. Foto: Arxiu Sons de la Mediterrània

Des del Camp de Tarragona, Roba Estesa prediquen una rumba-folk que les ha classificat al Concurs Sons i també al Sona 9. Obriran la setmana aquest vespre amb la cançó "Lecturtúlia". Dimarts 8 arribarà el vaivé de la mar i de les havaneres de Les Anxovetes, trio gironí que interpretarà un clàssic: "Mare vull ser pescador". 

La cantant castellonenca Àngela Furquet, de formació jazzística i música moderna al Taller de Músics, s'endinsa al cant d'estil i popular. Dimecres 9 ho demostrarà a Enderrock TV amb "Es blat i sa calor". El folk-fusió dels barcelonins Xaluq arribarà dijous 10; un viatge sonor que presentaran en directe amb "Partida Xari".

On es pot veure?
Enderrock TV es pot veure de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a través d'El Punt Avui Televisió, però a més, des de fa un parell de mesos i gràcies a La Xarxa de Comunicació Local, 23 televisions també emeten el programa. Són: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona. 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, àngela furquet, xaluq, les anxovetes, concurs sons, enderrock tv, roba estesa, macedònia