Sons

Lletra i solfa, cançó i autor

El duet Marta y Micó passa pel programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4' abans d'actuar al BarnaSants

| 11/02/2017 a les 07:00h

Marta Boldú i José María Micó són Marta y Micó. El divendres 17 de febrer actuaran al Harlem de Barcelona presentant el disc Memoria del aire (Picap, 2015) en el marc del BarnaSants. Però abans, aquest dissabte 11 de febrer, passaran pel programa Tradicionàrius de Ràdio 4 per explicar com sorgeix la seva història i les seves cançons.

Vinculats a la creació literària, l'ensenyament i l'edició, Marta Boldú i José Maria Micó han mantingut sempre "una vocació musical més o menys amagada", fins que fa cosa de tres anys van començar a actuar. Després de gravar un primer disc centrat en tangos de lletres especialment valuoses –En una palabra (Picap, 2015)–, ara presenten Memoria del aire (Picap, 2016), un àlbum amb composicions pròpies, impregnades de patrons diversos, principalment llatinoamericans.

Abans d'actuar al Harlem, Marta y Micó protagonitzaran el programa Tradicionàrius de Ràdio 4 d'aquest dissabte 11 de febrer. Hi sonaran les seves cançons i es parlarà de tango, del pes de les lletres en les cançons, d'Atahualpa Yupanqui, de la relació entre la poesia cantada i la poesia escrita i la música tradicional, de Dylan i Brel, de Goyeneche i Amelita Baltar, de Serrat i Sabina, de Borges i la milonga... de música i literatura.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Harlem, Tradicionàrius a Ràdio 4, Marta y Micó, Barnasants