strenes

Un Strenes de rècord

El festival ha aconseguit la xifra de 35.500 espectadors

Kids From Mars guanya la Secció Talent Gironí

Concerts de Buhos, Delafé, Gerard Quintana, Joina i Lildami al Festival Strenes de Girona

| 06/05/2019 a les 14:00h

Pemi Fortuny a la presentació de 'Polièdric' al Festival Strenes, a l'Auditori de Girona (30/04/2019)
Pemi Fortuny a la presentació de 'Polièdric' al Festival Strenes, a l'Auditori de Girona (30/04/2019) | Mònica Quintana
L'edició d'enguany del festival Strenes de Girona ha estat tot un èxit i així ho corroboren les dades. La mitjana d'assistència als concerts ha sigut del 88%, venent 14.000 de les 16.000 entrades posades a la venta i penjant el cartell d'entrades exhaurides en 11 dels 18 concerts. En total, entre els concerts de pagament i els gratuïts, el festival ha aconseguit un nou màxim de públic situat en els 35.500 espectadors. 

Els concerts gratuïts també han estat un triomf, assolint una gran afluència de públic amb un total de 21.500 espectadors. A la festa major de l'Strenes es van reunir 12.500 assistents i pel concert inaugural al Terrat  amb Oques Grasses, 8.000 més.

Aquestes xifres també han tingut una repercussió econòmica, afectant un gran nombre d'establiments de Girona, sent la restauració un dels sectors més beneficiats. Segons una enquesta realitzada per l'organització, un 60% del públic que va assistir al Strenes va sopar abans o després a la ciutat. 

Premi Talent gironí
Els dos adolescents de només 16 anys que formen el grup Kids from Mars s'han proclamat guanyadors del premi Talent Gironí, una secció del festival que valora la qualitat de la música feta a les comarques gironines. La proposta indie del duet va enamorar, durant el seu concert a l'Auditori del Centre Cívic de La Mercè, a públic i jurat.
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Strenes 2019, Girona, Kids From Mars, Alfred García, Strenes, Macaco, Lax'n'busto, strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.