Nit històrica amb Els Amics al Palau

Seguim el concert de l'any a través del hashtag #Amicspalau

| 06/02/2011 a les 18:54h

 Els Amics de les Arts posen avui i demà punt i final a la seva gira amb un doble recital al Palau de la Música de Barcelona, en el cicle Bandautors al Palau. Amb les entrades esgotades des de fa mesos, el grup toca el cel en el que ha sigut el concert de l'any.


Els Amics han basat el gruix del seu concert en les cançons del seu darrer treball, Bed & Breakfast. Temes com "La merda se'ns menja", "Les meves ex i tu", "Liverpool" o "Jean Luc" han dut fins al deliri un públic totalment entregat que ha corejat des de la primera fins a l'última cançó. El concert ha culminat amb una versió de "Cançó a Mahalta" de Lluís Llach. Joan Enric Barceló, un dels cantants i guitarrista del grup, ha explicat que el grup farà una aturada per preparar les cançons del seu pròxim treball: "som molt conscients del privilegi que tenim de tenir-vos aquí, des de dimarts només pensarem en fer un disc a l'alçada de les vostres ganes, il·lusió i alegria". Els Amics de les Arts han venut 17.000 discos del seu darrer treball, Bed & Breakfast (DiscMedi, 2010), que ha esdevingut un autèntic fenomen popular. 



El doble recital d'Els Amics forma part del cicle Bandautors al Palau, iniciativa del Grup Enderrock. "Ens fa il·lusió ser-hi perquè podrem dir que vam pertànyer a la primera fornada de grups que va actuar al Palau en un cicle especialment dedicat a la música pop", explica el grup. Els concerts serviran per posar punt i final a la gira de Bed & Breakfast. "Ha estat una delícia fer concerts amb la Bed & Banda. Hem redescobert les nostres pròpies cançons i les hem fet vives."
El concert de dilluns començarà a les 21.30h i comptarà amb la participació de Pulpopop com artista convidat. 
Arxivat a: Enderrock