De l'escenari a l'aula

Manel, Beth, El Petit de Cal Eril i Anna Roig participen al cicle El Músic del Mes

| 21/02/2011 a les 16:40h

El grup Manel, la cantant Beth i els bandautors Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Anna Roig  (Anna Roig i l'Ombre de ton Chien) ofereixen una trentena de sessions educatives a dotze instituts catalans entre els mesos de gener i març.



La iniciativa El Músic del Mes està impulsada per la revista Enderrock i el Consell Català de la Música, i permet als alumnes i professors de Secundària conèixer de primera mà com funciona el món professional de la música, i així trencar la barrera psicològica que sovint separa el món real del que surt als mitjans. La diversitat estilística i musical ha estat el patró des de la primera edició, i aquest trimestre es dedicarà al nou pop català.
El cicle, que s'organitza des del 2003, porta músics de primera línia a les aules dels instituts catalans, i juntament amb els professors de música es prepara un programa interactiu. Això permet no només la visita dels 'músics-professors per un dia', sinó l'elaboració prèvia i posterior de projectes sobre les cançons i la biografia dels artistes.
L'onzena edició d'El Músic del Mes té el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la SGAE, l'AIE i el CoNCA.
Arxivat a: Enderrock