Rosa-Luxemburg a l'estudi

El nou disc del grup es dirà 'Classe mitjana' i s'editarà al novembre

| 02/09/2011 a les 06:59h

El 31 d'agost dins el cicle Mas i Mas, els barcelonins Rosa-Luxemburg van celebrar el setè aniversari del grup tot presentant el seu tercer EP, titulat Malsons recurrents. Així es tanca una etapa marcada per l'edició de tres senzills, mentre la banda ja és a l'estudi enregistrant un quart disc conceptual que es presentarà al novembre i es titularà Classe mitjana (Zeppo Records, 2011).


Tot just fa un any que editaven Espaguetis amb tonyina (Zeppo Records, 2010), a l'abril va ser el torn de Demà serà un altre dia (Zeppo Records, 2011), i han tancat el triplet amb la recent publicació del senzill titulat Malsons Recurrents (Zeppo Records, 2011), acabat de sortir del forn. Les cares A d'aquest senzills incloïen un tema nou (el que batejava l'EP) i les cares B eren versions: és així com durant l'últim any Rosa-Luxemburg no han deixat de gravar i experimentar, versionant Anímic o els seus propis temes.
Però la banda no para, i aquest estiu s'ha tornat a tancar als seus estudis (Selva de Mar) per preparar el proper disc. Es dirà Classe mitjana, l'editaran amb el seu segell, Zeppo Records, i serà un treball conceptual, segons explica el cantant i compositor Pol Fuentes. Després de la trilogia d'EP, el tercer llarga durada de la banda no tindrà res a veure i s'editarà al novembre.
Arxivat a: Enderrock