Un 'Gran' disc de rock americà en valencià

Entrevistem els valencians Senior i el Cor Brutal abans de la seva actuació a l'Altaveu

| 17/09/2011 a les 06:59h

El darrer cap de setmana Sant Boi va acollir la 23a edició del festival Altaveu amb els concerts d'Antònia Font, Za!, Manel i Los Tiki Phantoms, entre altres. En total, 19 formacions van actuar en tres escenaris diferents i es van mostrar davant 8.000 espectadors. La nit de dissabte va ser el torn de Senior i el Cor Brutal: el grup valencià presentarà d'aquí a unes setmanes el seu nou disc, titulat Gran (LaCasaCalba, 2011). Ens en parlen a aquest vídeo d'Enderrock.cat.


Miquel Àngel Landete és Senior i la seva banda es diu El Cor Brutal. Plegats van actuar dissabte a l'Altaveu (compartint nit i escenari amb els experiments de Za!) i van presentar alguns dels temes nous.
"Seguim fent rock americà, però potser els referents no són tan guitarrers, sinó més calmats i amb altres textures. Seguim fent rock americà en valencià", diu Landete.
El grup explica que ha tingut més repercussió al Principat que a València i que estan contents de començar el curs amb l'actuació a l'Altaveu: "Crec que es poden fer cançons de sexe, budells, cor i d'acabar amb els feixistes perquè al final tot és el mateix... amor", diu Landete.



Arxivat a: Enderrock