Pep Tosar recupera Guillem d'Efak

'Tots aquests dois' és un espectacle biogràfic d'homenatge a un mite de la Nova Cançó

| 19/01/2012 a les 15:00h

Des d'avui i fins al 26 de febrer al Círcol Maldà es podrà veure un documental sobre Guillem d'Efak acompanyat de l'actuació del grup de jazz Maria Trio i Pep Tosar.


La vida i obra de Guillem d'Efak prendran forma en un documental ficcionat dirigit per Pep Tosar. L'actor és el director del Círcol Maldà, i convertirà La Cova del Drac de Barcelona en un espai on homenatjar i recordar un dels precursors de la Nova Cançó. Per fer-ho s'acompanyarà de bona part dels amics que van conèixer el cantautor manacorí d'origen guineà i que van compartir amb ell la seva creativitat. Figures com ara Josep Maria Espinàs, Josep Anton Codina, Francesc Burrull i altres artistes de La Cova del Drac han participat en l'audiovisual Tots aquests dois –nom manllevat d'un dels temes de d'Efak–.
El cantautor també va ser poeta, escriptor i actor, i va dedicar bona part de la seva vida a la cançó popular mallorquina, al blues i al jazz. Els eixos principals que componen l'espectacle són, d'una banda, l'audiovisual sobre l'univers paisatgístic i vital en el qual es va moure l'artista, amb entrevistes i col·laboracions, i de l'altra l'acutació en directe de la banda de jazz Maitia Trio de David Mengual, en què l'actor/cantant Pep Tosar recitarà poemes de d'Efak i interpretarà algunes de les cançons més recordades com "Blues en sol", "Balada d'en Jordi Roca" o "Tots aquests dois".
Podeu adquirir les entrades per l'espectacle a la taquilla del Círcol Maldà.
Arxivat a: Enderrock