'Pop lletrat' a la xarxa

Les cinc càpsules ja es poden veure a internet

| 26/01/2012 a les 15:00h

Amb el número de desembre de la revista Enderrock es va distribuir el DVD Pop lletrat. Lletres sentides, cinc càpsules audiovisuals on Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé (Sanjosex) i Xarim Aresté (Very Pomelo) conversaven amb Màrius Serra sobre l’ús de la llengua a les seves cançons. Cinc càpsules que ja es poden veure i difondre a la xarxa!


Pop Lletrat. Lletres sentides és un projecte que va néixer el mes d’abril de 2011 arran de la conferència que va fer Màrius Serra, amb la col·laboració d’Els Amics de les Arts, en l’acte de celebració del 25è aniversari del Termcat. Va ser una conversa distesa en què el verbívor i el quartet van parlar de l'ús de la llengua a les seves cançons.
Posteriorment, de la mà del Grup Enderrock el projecte va créixer i es va convertir en Pop lletrat: lletres sentides, un DVD documental realitzat per Pol Fuentes en el qual Màrius Serra dialoga amb cantants i músics de tots els territoris de parla catalana: Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé (Sanjosex) i Xarim Aresté (Very Pomelo).
La iniciativa es va adherir a l’Any de la Paraula Viva, impulsat per la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans amb motiu de la celebració del seu centenari. El projecte ha tingut també la col·laboració de Linguamón, la Direcció General de Política Lingüística, el Departament d’Ensenyament i Òmnium Cultural. Ara aquestes càpsules ja estan disponibles al canal de Youtube del Termcat.















Arxivat a: Enderrock