Alta fidelitat amb Els Amics de les Arts

'Espècies per catalogar. El llibre' és el primer títol d'una nova col·lecció impulsada per Enderrock i Cossetània

| 12/03/2012 a les 06:59h

Avui arriba a les llibreries Espècies per catalogar. El llibre, un volum sobre Els Amics de les Arts escrit per la periodista d'Enderrock Elisenda Soriguera, que explica amb tot luxe de detalls el procés de gestació del nou disc del quartet barceloní. Al llibre hi han participat els mateixos Amics de les Arts, i és el tret de sortida d’Alta Fidelitat, una nova col·lecció impulsada pel Grup Enderrock i l'editorial Cossetània.


Són 160 pàgines en què s’explica tot el procés de gestació i creació de l’últim disc del quartet. Ha estat un any de feina –des de l’últim concert de la gira de Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009) al Palau de la Música el febrer del 2011 fins a la publicació d’Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012) el passat 14 de febrer– apartats dels escenaris, marcat per concerts fora del Principat (València, Madrid i Alemanya), estades creatives (Gósol) i la gravació del nou treball.
Espècies per catalogar. El llibre comença amb una introducció feta per Els Amics de les Arts i un pròleg de Lluís Gendrau (director editorial del Grup Enderrock). Hi consta una breu biografia del grup, retrats –amb imatges d’Enderrock i del fotògraf Ibai Acevedo– tant d’Els Amics, amb un recull d’instantànies de la seva carrera inclòs, com del seu entorn, i un Cançó x cançó dels temes del nou disc confeccionat pel periodista Roger Palà.
A més a més, el llibre també recull l'opinió de dotze personatges populars, entre els quals Gemma Ruiz, Màrius Serra, Bibiana Ballbè, Jordi Basté i els músics Cesk Freixas i Anna Roig.
 
Presentació del llibre
La presentació d’Espècies per catalogar. El llibre serà el proper dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la llibreria Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37), amb la presència d’Els Amics de les Arts, Lluís Gendrau, Màrius Serra i Elisenda Soriguera, l’autora.
 
Alta Fidelitat
Espècies per catalogar. El llibre és el primer títol d'una nova col·lecció, Alta Fidelitat, que continuarà aquest 2012 amb un segon volum coordinat per Pere Pons i Martí Farré: Els 100 millors discos del jazz català. En paral·lel, Enderrock i Cossetània també segueixen treballant amb la col·lecció de biografies il·lustrades Rockcol·lecció, de les quals ja s'ha publicat dos títols, protagonitzats per Sopa de Cabra i Antònia Font


Arxivat a: Enderrock