Orxata Sound System avança cap al 3.0

El grup valencià celebrarà els seus 10 anys amb un concert únic, l'edició d'un nou àlbum i l'enregistrament d'un curt

| 17/05/2012 a les 15:00h

El grup d'electrònica valenciana Orxata Sound System anirà a Islàndia per gravar el seu tercer disc. Per finançar-lo els valencians han llançat una campanya de crowdfunding on ofereixen premis molt especials per als micromecenes i on inauguren la seva visió de l'era 3.0.


Orxata Sound System
estan de celebració. Els valencians estan preparant el seu nou projecte amb la mateixa intenció de sempre: compartir-lo amb tothom que hi vulgui col·laborar. La formació celebra els seus 10 anys amb l'enregistrament del que serà el seu tercer disc, i vol fer-ho a partir d'una edició exclusiva en mp3 del seu tercer disc, 3.0, mitjançant un casset-USB.
Asseguren que estan farts del CD i, com que creuen en l'edició física –que ells anomenen fetitxista– de les propostes musicals, han decidit apostar per un nou format. La nova edició amb què han volgut experimentar és un K7 digital, i el defineixen com un punt de trobada nostàlgic entre la modernitat digital actual i els anys 90.
En aquest prisma 3.0 amb el qual Orxata Sound System es disposa a celebrar l'aniversari hi han afegit a més una altra cara: la gravació d'un curtemetratge que vagi més enllà del format d'un vídeo musical. Per enregistar el tercer àbum i el curt, els valencians aniran fins a Islàndia, on realitzaran i viuran tot el procés.
Aquesta nova aventura té una voluntat de participació de tota l'àmplia comunitat de seguidors que segueixen la trajectòria d'Orxata Sound System. Per finançar-la i per personalitzar l'ajut dels fans, el grup ha llançat una campanya de crowdfunding. Els podeu donar suport des del seu espai web de Verkami.
Les recompenses per als micromecenes d'aquest original projecte també estan plenes d'innovació. Un dels premis per als col·laboradors és un reproductor mp3 digital que té la forma d'una cinta de casset. Aquest reproductor és versàtil i tant serveix per als reproductors de casset més clàssics com per a l'ordinador. També es regalaran samarretes i fins i tot la possibilitat de sortir a l'enregistrament del curt.
Podeu trobar tota la informació sobre el grup al seu web.
Arxivat a: Enderrock