De Tavernes Blanques al Caire

Rafel Arnal grava un videoclip a Egipte i presenta 'Pam a Pam' a València

| 25/05/2012 a les 07:00h

La de Rafel Arnal (Tavernes Blanques, 1975) és una de les veus més fermes del folk actual. El director egipci Ahmad A. Nour s'hi ha fixat i l'ha convidat al Caire per gravar el videoclip de "Diumenge" i participar en una pel·lícula. I aquest mateix dissabte, 26 de maig, Arnal presenta el seu primer disc en solitari a la sala Russafa de València (22.30 h).


"Nour va conèixer el meu treball i li va interessar. Ell era a França i va baixar a un concert que jo feia a Pedreguer per escoltar-me. Li va agradar i em va convidar a Egipte, on hem fet el videoclip de la cançó 'Diumenge' i he participat a la pel·lícula que ell prepara, Leave Me Alone. Si algú m'ho hagués dit fa uns mesos, l'hauria pres per boig", explica el cantant, que arran de la seva estada a Egipte també ha protagonitzat una entrevista a la revista TeenStuff ("és la Superpop d'allà", ens diu ell), on ha declarat la seva admiració per cantants com la gran diva Um Kalzum i per les músiques de la Mediterrània Oriental (Grècia, Egipte, Turquia...). 
Aquest és el segon videoclip del primer disc d'Arnal en solitari, Pam a pam (M Factory, 2011), perquè ja va il·lustrar amb una gravació ambientada a València la cançó "Túria". El cantant té previst tornar al Caire el proper mes d'agost per gravar un nou videoclip amb el mateix director.
Abans, però, aquest dissabte 26 de maig, Rafel Arnal presentarà Pam a pam en directe a la sala Russafa de València (22.30 h), mentre que el 27 de juliol obrirà el XXI Festival de Música Tradicional i Popular Música al Castell de Dénia, a la Marina Alta.



Arxivat a: Sons de la mediterrània