La Brigada ja té a punt 'Incerta Glòria'

Els vilanovins editaran el seu tercer disc amb The Indian Runners

| 17/09/2012 a les 15:00h

Fa dos discos que els coneixem com ‘aquell grup de Vilanova que fa pop amb tan bon gust’. Abans de l'estiu, La Brigada va passar per l’estudi per gestar un nou treball que ha enregistrat en dues tongades: la primera, la darrera setmana de febrer i principi de març; la segona, al juny. El resultat és diu Incerta Glòria. Pere Agramunt creu que possiblement és el seu disc més pop, i l'editarà aquesta tardor el seu nou segell, The Indian Runners.
 

La gravació i les mescles del tercer disc de La Brigada els han fet als Estudis GDM, a Vilanova i la Geltrú, amb Pere Serrano. El cantant Pere Agramunt anuncia: “Gravar a casa ens permet aquesta dilatació en el temps sense arruïnar-nos del tot. I Pere Serrano ens té la mida presa, és el nostre tècnic als directes”.
El disc el publicaran aquesta tardor, i tindrà onze o dotze cançons. Ha estat una gravació amb un canvi a la banda, i és que el trompetista Magí Mestres va deixar el grup l’abril del 2011. Al seu lloc s’ha incorporat com a brigadista Arturo Rodríguez: “Un talentós músic xilè establert a Vilanova. Hi ha posat guitarres, teclats i la veu... Va fer que el grup creixés en el moment adequat, just quan ens calia el punt de tensió previ a entrar a l’estudi”, el lloa el cantant de La Brigada.
No hi haurà la trompeta d’en Magí, però és el primer cop que han treballat amb una secció de vents (tuba, trombó, trompeta i clarinet) en algunes de les cançons. I aquest no és l’únic canvi: després d’haver editat dos discos amb Outstanding Records, comencen una nova etapa amb un canvi de segell discogràfic, The Indian Runners.

El disc més pop

Agramunt avança: “És possible que sigui el nostre disc més pop, i a la vegada el treball on les guitarres tindran un pes més específic en conjunt. En Pere Serrano diu que té un punt fosc, però alguns no l'hi veiem per enlloc. Serà divertit veure què en pensa la gent”.
De què parlen les noves lletres d'Incerta Glòria? “Hi ha un himne als amants, una oda a l’estat del benestar, un lament a la joventut tecno perduda per part dels barbuts del folk, una glosa a la generació Erasmus i als trepes emocionals, un cant als poders que cedim amb nocturnitat i altres.”

Arxivat a: Enderrock