Roger Mas guanya el Premi Miquel Martí i Pol

Sanjosex ha recollit el Premi del Celler per la musicació de "Pico l'ullet"

| 20/11/2012 a les 12:00h

Un any més la seu de la SGAE de Barcelona ha acollit la roda de premsa del Premi Miquel Martí i Pol, que enguany celebra la cinquena edició. "Si el mar tingués baranes", de Maria-Mercè Marçal, musicat i interpretat per Roger Mas i la Cobla Sant Jordi ha guanyat el certamen d'enguany, mentre que "Pico l'ullet" de Miquel Martí i Pol musicat i interpretat per Sanjosex (i editat al seu darrer disc en directe) ha recollit el Premi del Celler.
 

El jurat, format per Lluís Llach, Ramon Muntaner, Laura Almerich, Josep Roca, Marcel Gorgori i Lluís Gendrau, es va reunir el passat cap de setmana a Porrera per decidir el guanyador d'aquesta edició.
Enguany els 5.000 euros del certamen són per a Roger Mas, per la musicació del poema "Si el mar tingués baranes", de Maria-Mercè Marçal. A més, Sanjosex s'emporta el Premi del Celler, una ampolla de vi, per la cançó "Pico l'ullet", musicació de Miquel Martí i Pol.

Finalistes 2012
Enguany hi havia sis musicacions finalistes pels poemes "Absència", de Pere Quart, musicat i interpretat per Jaume Compte Nafas Ensemble i Sílvia Pérez Cruz; "La dona que mirava la tele", de Dolors Miquel, musicat i interpretat per The Mamzelles (un tema que van preparar especialment per al concurs Sona 9); "Tirallonga de monosíl·labs", de Pere Quart, musicat i interpretat per Rosa Pou, i "Tot i que em creia fort i ferm com una roca", d’Ibn Khafaja, traduït i adaptat al català pel valencià Josep Piera i musicat i interpretat per Carles Dènia.


Arxivat a: Enderrock