Estrenem "Projecte globus" de VerdCel

Un videoclip creat col·lectivament

| 15/01/2013 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Presentem el resultat del projecte "Globus aerostàtic", el nou videoclip de VerdCel creat a través de les imatges que han enviat els seus seguidors: "Es tractava d'enviar vídeos fets per la gent en relació a la cançó i nosaltres fer-ne el muntatge". Avui a Enderrock.cat en us presentem el resultat.

"Aquest projecte va néixer posteriorment i en la línia del micromecenatge amb què vam impulsar el nou disc Els dies del Saurí (a Verkami), que va encetar un nou pont de comunicació amb al gent", explica Alfons Olmo. "Ara es tractava d'obrir un procés de participació que es basés en col·laboracions en forma de vídeo. Volíem crear un espai comú d'interacció, cosa que avui en dia és possible amb un mòbil i la xarxa. La cançó escollida té un cert punt de vitalitat i ens agradava que la gent fes seua la cançó, que lliurement en fos protagonista", afegeix el cantant de VerdCel.
Per això tothom que volgués podia enviar vídeos curts (d'uns 10 segons), i en Daniel Olmo s'encarregaria del muntatge d'aquest videoclip: "Ha estat plantejat com una cosa oberta. Proposàvem que es gravaren ells/es o qui volgueren, cantant, ballant, movent-se; o que tingués relació amb la cançó segons l'entenien, per exemple copsar un lloc o un moment que els agradés. El resultat ha estat bonic i divers", afegeix el músic. Podeu llegir les explicacions que acompanyen al llançament al bloc de VerdCel.

Properament
VerdCel segueixen amb les presentacions en diversos formats del nou treball, el còmic i CD Els dies del Saurí arreu del territori: "També esperem poder tenir ocasions d'eixir a l'estranger. A final de mes començarem la gravació d'una musicació d'Estellés i aprofitarem per gravar alguna versió que hem estat preparant. Per altra banda, estem enllestint un espectacle de pont entre el nostre disc Petjades (VerdCel canta Raimon) i Espriu: ÒrbiteSpriu", afegeix Alfons Olmo.