La Telecogresca celebra el 35è aniversari

La Pegatina, Bongo Botrako, Txarango i La Troba Kung-Fú són els caps de cartell d'enguany

| 30/03/2013 a les 07:00h

El festival universitari de referència a la ciutat de Barcelona arriba a la 35a edició oferint, de nou, vuit hores de diversió i festa per gaudir de la millor qualitat musical a preus populars. La Telecogresca 2013 se celebrarà el proper dissabte 13 d’abril de 19 a 3 h al Parc del Fòrum, i les entrades físiques i a través de la xarxa ja s'han posat a la venda.


El festival Telecogresca enguany se celebrarà al Parc del Fòrum el 13 d'abril amb un cartell de luxe:  hi actuaran els grups de més renom del panorama musical del nostre país. El cartell inclourà La Pegatina, –portada de febrer a l'Enderrock–, Txarango –que va rebre quatre Premis Enderrock en aquesta passada edició, un dels quals com grup revelació de l'any–, Bongo Botrako, La Troba Kung-Fú i Bonobos –guanyador del concurs Engresca't 2013 que es va celebrar el mes passat a la sala Salamandra–.

Venda d'entrades
Les entrades físiques, tant les de 15 € com les de 20 €, ja s'han posat a la venda tant als punts habituals com al Campus Nord, Econòmiques, Biologia, Edificació, Bar Farmàcia, Bar Mundet i UAB Bellaterra. A més, s'ofereix la possibilitat de comprar-les per internet. L’entrada a 15 € (inclou un got) es podrà comprar a través de Codetickets, Atrápalo i TicketMaster i la de 20 € (amb un got i dues consumicions) a través de la seva plataforma.
Arxivat a: Enderrock