'Classe mitjana al Palau' de Rosa-Luxemburg

Estrenem el vídeo de "2 minuts" enregistrat al concert del Palau

| 25/03/2013 a les 12:00h

El 7 de novembre a la sala d'assaig de l'Orfeó Català Rosa-Luxemburg van fer una presentació molt especial del disc Classe mitjana (Zeppo Records, 2012), acompanyada d'una posada a escena d'aquest disc narratiu. Avui a Enderrock.cat estrenem el primer vídeo enregistrat en directe en aquesta presentació, el primer capítol d'un DVD que han titulat Classe mitjana al Palau.
 

"No és una òpera-rock, és una novel·la musical. La narració no és en forma de diàlegs, sinó que es fa a partir de la reflexió interna del protagonista de la història”, explicava fa uns mesos Pol Fuentes sobre aquest nou disc, Classe mitjana (Zeppo Records), un treball que ja han anat rodant en directe i que van presentar al novembre dins el cicle BandAutors. Un concert ple de convidats i de videoprojeccions que van enregistrar en directe i que convertiran en un grapat de vídeos que aniran estrenant durant les properes setmanes a través del seu web.
Avui a Enderrock.cat estrenem el vídeo del tema "2 minuts", l'encarregat d'obrir el concert Classe mitjana al Palau (on col·laboren Mine!) i de llançar el tret de sortida d'aquestes estrenes audiovisuals:
Arxivat a: Enderrock