VerdCel està d'aniversari

Nou disc, àlbum en directe i documental per al 2014

| 09/12/2013 a les 07:00h

Ja fa deu anys de la primera publicació de l'EP On està el lloc? de VerdCel: per això engega el projecte VerdCel2014: 10 anys del 1r disc, per commemorar l'efemèride i llançar material nou.
VerdCel Foto: Juan Miguel Morales

Des d'aquell primer EP publicat, la discografia de VerdCel s'ha succeït amb quatre llargadurades, sempre acompanyats d'il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals (curts, documentals, clips...) i un grapat de directes. Ara el grup vol celebrar l'aniversari: "Posant èmfasi en la xifra rodona dels deu anys, compartint-ho amb totes i tots, i alhora proposant-nos nous horitzons i objectius".
Per això la banda engega un projecte que en són tres: l'any 2014 publicarà un nou disc (que es presentarà en directe el 3 d'abril en el marc del BarnaSants). A la vegada el grup enregistrarà dos concerts (a Barcelona i Alcoi) del renovat espectacle Òrbites: poetes i cançons (Espriu, Raimon , Ovidi , Pi de la Serra ), que editarà posteriorment en directe. I finalment l'any 2013 editarà i publicarà un documental que vol representar aquesta trajectòria musical. És per tot això que des del passat dilluns i fins al dissabte 11 de gener han obert una campanya de Verkami  del projecte.
 



Arxivat a: Enderrock