CyBee presenten el primer disc

Aquesta nit seran al Music Hall

| 19/12/2013 a les 14:59h

Produït per Manu Guix i Roger Rodés, CyBee presenten el seu disc de debut, homònim: tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor. La banda està formada per Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra).
 CyBee Foto: Arxiu Cybee

La presentació oficial del disc de debut de CyBee és avui a la sala Music Hall de Barcelona (Rambla de Catalunya, 2) a les 21.30 h. Hi presentaran els temes del disc, a més d'alguna cançó de les seves maquetes anteriors, i no hi faltarà alguna de les versions que també els han caracteritzat els darrers temps. Aquest concert enèrgic és la primera oportunitat de viure en directe l’esperat disc de CyBee.

Qui són CyBee?
Són una banda de quatre amics que a través de la música plasmen la seva particular manera d'encarar a la vida, sempre amb optimisme i bon humor. Les seves cançons parlen d'accions quotidianes, històries del dia a dia, algunes de dures, però sempre amb una visió positiva i vital. Fan pop-rock amb tocs que van des del rock alternatiu fins al folk, amb pinzellades de funk; el so propi de les bandes de referència de l’escena britànica i americana. Bona música amb eufòria, alegria, reflexió i humor són els recursos per explicar què passa al particular món de CyBee.
Arxivat a: Enderrock