Adrià Puntí en directe

El músic saltenc presenta un DVD enregistrat a l'Auditori de Girona

| 24/01/2014 a les 07:00h

Adrià Puntí ha presentat el seu primer DVD en directe, Incompletament Puntí: Un cor emigrant (autoeditat, 2013), enregistrat el 12 d'octubre del 2013 a l'Auditori de Girona. El 28 de febrer actuarà al cicle BandAutors del Palau de la Música de Barcelona.
 Adrià Puntí a l'Auditori de Girona Foto: Josep Tomàs

El DVD inclou 16 cançons, 6 de les quals inèdites, com a "primer esquitx" d'un nou àlbum: es tracta d'un concert que mostra un artista en plena forma i amb una qualitat rockera admirable. Aquest espectacle va servir per donar vida als poemes i il·lustracions del llibre Incompletament Puntí  (El Tren d'Olot, publicat l'abril del 2013), on reflexionava dient que "l'invent és la culminació d'un bon intent". 

Un cor emigrant
Diu Adrià Puntí sobre la cançó que dóna títol al DVD del concert que ell mateix té "un cor emigrant sense ànsia de poeta, sense tenir por d'intimidar". I afegeix que "no té cap intenció de mesurar la sensibilitat de qui ho llegeix", però sens dubte aquest document musical –dedicat a Narcís Puntí, el pare de l'artista– posarà a prova qualsevol que s'hi apropi.


Arxivat a: Enderrock