CyBee se'n van de gira

Els de Sant Feliu comencen el tour aquest divendres a Manresa

| 13/02/2014 a les 06:59h

Els joves CyBee presentaran el seu primer treball homònim aquest divendres dia 14, a la sala Voilà! de Manresa. En el tour anomenat #CyBeeGira, combinaran concerts en elèctric i en acústic on tampoc faltaran les versions que els han fet populars a les xarxes socials.
Cybee Foto: Arxiu Cybee

L'inici de la gira de Cybee començarà el 14 de febrer a Manresa (Sala Voilà!, a les 00h) i seguiran fent camí arreu del país el 14 de març a Molins de Rei (Sala Liverpool a les 00h), el 27 de març a Matadepera (Sala l'Hotel "Dijous a l'Hotel", a les 23h) i el 29 de març a Barcelona (Alfa Bar "Cicle Alfa en Viu", a les 21.30h). Aquests són els primers concerts confirmats de la #CyBeeGira.

Pop-rock, rock alternatiu i folk

Són Nil Moliner (veu i guitarra), Aleix Martí (veu i baix), Marc Colomer (guitarra) i Jordi Vilaseca (bateria), una banda jove, de quatre amics que amb la seva música volen transmetre el que passa al seu voltant amb optimisme, eufòria, alegria, reflexió i bon humor. Les seves influències musicals han vingut de l'escena britànica i americana entrellaçant el pop-rock amb el rock alternatiu i el folk.
El disc produït per Manu Guix i Roger Rodés, es va publicar el passat octubre i ha estat escollit com a tercer millor disc de l'any pels oients del programa de ràdio XTrems. També han quedat segons en la categoria de grup revelació de l'any pel portal TOTMUSICAT. A més es mantenen per cinquena setmana consecutiva a la Llista de Ràdio Flaixbac.
Arxivat a: Enderrock