La Troba Kung-Fú tanca el festival Circ Cric

Hi actuen divendres 20 de juny

| 19/06/2014 a les 15:00h

Demà divendres acaba el Festival Circ Cric, en marxa des del darrer 5 d'abril. No ho farà de qualsevol manera; els encarregats del comiat seran La Troba Kung-Fú, que arriben al Parc Natural del Montseny per presentar el seu darrer disc, Santalegria (Chesapik, 2013). Actuaran acompanyats del pallasso Tortell Poltrona i els acròbates del Circ Los en el que promet ser un espectacle en tota regla.

La Troba Kung-Fú. Foto: Arxiu La Troba

El final de festa definitiu del Festival Circ Cric serà el pròxim 11 de juliol amb l'actuació del grup Mandanga. L'accés al sopar i posterior ball serà gratuït per a tothom que presenti l'entrada del festival. Els altres representants musicals a l'edició d'aquest any han estat Albert PlaDiego Cortés Pepino Pascual. Tots ells han format part d'una programació que tenia representació de totes les arts. Teatre, gastronomia i tres fires d'espectacles, a més del tradicional circ, han ajudat a crear un ambient amb diversitat d'estils.
Però demà divendres 20 de juny seran La Troba Kung-Fú, uns habituals de la cita, els que tornaran sota  la carpa del Circ Cric per presentar el disc que, segons la crítica dels Premis Enderrock, ha estat el millor del 2013: Santalegria (Chesapik).
Arxivat a: Enderrock