Pau Brugada presenta 'Llum de foc'

Aquest dissabte actuarà a l'auditori de l'Ateneu de Banyoles

| 11/02/2015 a les 06:59h

Pau Brugada presentarà el seu últim treball a la seva ciutat natal. El músic banyolí presenta en solitari Llum de foc (autoeditat, 2015), juntament amb els músics que l'han acompanyat durant l'enregistrament del debut. 
Pau Brugada Foto: Arxiu Pau Brugada

L'auditori de l'Ateneu de Banyoles acollirà la presentació oficial del primer disc en solitari de Pau Brugada, que va començar l'any 2012 després d'abandonar la formació Caiko. A l'escenari l'acompanyaran Vic Moliner –que a més s'ha encarregat de la producció del disc–, Pau Figueres, Adri González i Antonio Torres.

Llum de foc consta de deu cançons que passen per estils diversos com el rock, el pop o el rap amb el segell propi de Brugada. Segons l'artista, "les cançons parlen d'amor i d'odi, de vida i de mort, de realitats i fantasies". Hi destaquen temes com ara "Poder", de crítica social, o bé "La teva pell", una cançó d'amor sa: 



L'àlbum està disponible a les plataformes digitals, i en físic se n'ha produït una edició limitada de 1.000 còpies que es podran adquirir als concerts i a través del seu web. Les entrades de l'actuació a Banyoles ja estan a la venda i es poden comprar en aquest enllaç. 
Arxivat a: Enderrock