Navega pels grups participants a l'edició 2019

C
CANTAUTISMA
Ismael Dueñas, pianista de jazz i artista en constant evolució i recerca, ens presenta una nova faceta més enllà del jazz i del seu piano. “Cantautisma Cançons a guitarra i veu” és la sortida de l’armari d’un consagrat pianista que ja era conegut per explicar històries vivencials amb el seu piano. Cançons i lletres íntimes però punyents d’una bellesa desgarbada i crua, que s’enmirallen en el pop, punk, folk o el reggae.
Carles Sanahuja
Soc un xaval de 43 anys amb inquietuds musicals que he format part de diversos grups de pop rock amaters, com a compositor i guitarrista. En els últims anys m'he dedicat a escriure cançons amb una temàtica més aviat intimista, basades en sentiments i vivències personals. Pel que fa a la música, els elements essencials són la guitarra espanyola i la veu. Tot i això, he vestit les cançons amb instruments i sons digitals.
Cuarto Segunda
Som els Cuarto Segunda, una banda de RAP amb banda nascuda a Barcelona. Mostrem els nostres ideals a través de la profunditat en el missatge del hip-hop, en Català, Castellà, Francès i Anglès, mesclant-ho amb influències musicals tan diferents com el rock, el reggae o la rumba per oferir un espectacle dinàmic i atrevit que no deixa a ningú indiferent. Després d'acabar la gira del nostre primer EP "Origen" per les zones del Vallès i  [...]