Actualitzat el 25/06/2021

Final premi Verkami per Votació Popular

Durant tot el diumenge 27 de juny podreu votar al vostre grup preferit

Els finalistes del premi per Votació Popular del Sona9 2021 són Angeladorrrm, DingDong System, Lal'Ba, La Fera i Bisuri i Els Mossos. La proposta amb més vots passarà directament a la fase final del Sona9.


Després d'haver vist en directe els 18 artistes classificats a la fase preliminar, el públic ha escollit els cinc artistes finalistes del premi Verkami per Votació Popular del Sona9 2021, i aquest diumenge arribarà l'hora d'escollir la primera proposta que passa a la fase final del Sona9 2021.

Durant tot el diumenge 27 de juny, podreu escollir una de les propostes seleccionades pel públic en els concerts de Barcelona –Antiga Fàbrica Estrella Damm–, València –La Salà– i Palma –Teatre Xesc Forteza—. Aquests grups han estat Angeladorrrm, DingDong SystemLal'BaLa Fera i Bisuri i Els Mossos.

El grup que obtingui més vots passarà automàticament a la fase final del Sona9 2021, i també serà el guanyador del premi Verkami per Votació Popular, mentre que el jurat escollirà els altres quatre finalistes després de veure a tots els grups en directe en els cinc concerts preliminars realitzats a Barcelona, Palma i València.

Les votacions es podran realitzar a través de www.sona9.cat i www.enderrock.cat